Reacties

 

Glas in Lood Studio Oss

Deel ons op Social Media.

Huub van Cruchten
Mercuriusstraat 40
5345 LX Oss

Tel. 0412-465230
Mob. 06- 53984644

Website: www.glasinloodstudio.nl

Email: Studio-oss@planet.nl

Glas in lood in isolatieglas, woonhuis Rhenen
Glas in lood in isolatieglas, woonhuis Rhenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit betreft een restauratie en plaatsing in isolatieglas
Glas in lood bovenramen, erker in Oss. Dit betreft een restauratie en plaatsing in isolatieglas

Uw mening over Glas in lood Studio Oss.

Graag willen wij uw mening weten over de glas in lood projecten die wij voor u hebben uitgevoerd. Wij streven altijd naar een 100 % klanttevredenheid. Via onderstaand webformulier kunt u uw ervaring met anderen en ons delen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Glas in lood Studio Oss
Average rating:  
 14 reviews
by Nadia van Orsouw on Glas in lood Studio Oss
Glas in lood ramen

In ons jaren 30 huis ontbraken glas in lood ramen. Huub heeft prachtige ontwerpen gemaakt helemaal naar onze wens. Toen de ramen gebracht werden konden wij niet geloven hoe mooi ze in het echt zijn! Nu ze geplaatst zijn is ons huis echt af. Huub bedankt voor de prettige samenwerking en voor de fantastische ramen!

by M.van den Beld on Glas in lood Studio Oss
Glas in lood in bovenramen

Huub heeft met een fantastisch advies 5 glas in lood ramen gemaakt.
Toen ze een deze dagen gebracht en geplaatst werden, waren wij echt de koning te rijkšŸ‘.
Geweldig uitgevoerd, dankjewel Huub, en...kom gerust zelf eens een kijkje nemen om onder het genot van n bakkie samen nog eens te genieten.

by Hedwig Schouten on Glas in lood Studio Oss
Mechelse kast

Op de zolder van ons nieuwe oude huis stond een kast met een glas-in-lood deurtje; oud, vies en kapot maar in potentie erg mooi. We zochten iemand die dat kon herstellen en Huub heeft dat naar volle tevredenheid gedaan. Deze kast is nu de blikvanger in de huiskamer! Mooi dat Huub ook het kleinere werk zo prachtig kan doen. Bedankt.

by Peter Bezuijen on Glas in lood Studio Oss
Bovenraam

Vandaag heeft Huub het glas in lood raam geplaatst in ons appartement.
Het is fantastisch om te zien hoe het de woonkamer kleurt. Prachtig werk geleverd Huub. Snelle en fantastische service. We zijn er heel blij mee.

by Patrick van Orsouw on Glas in lood Studio Oss
4 nieuwe glas-in-lood toog-ramen

Huub heeft wederom prachtig werk afgeleverd, 4 nieuwe glas-in-lood ramen gemaakt om de oude vervangen. Het is net of ze er altijd al in deze vorm ingezeten hebben, maar dankzij het isolatie glas, waarin ze gezet zijn, wel van deze tijd qua energiebesparing! Absoluut van harte aanbevolen!
Dank je wel Huub!

by William Otto on Glas in lood Studio Oss
Restauratie

Huub heeft ons meer dan 100 jaar oude glas in lood prachtig gerestaureerd. Een enorme klus van tien bovenlichten, waaronder een aantal hele grote. Kleurverschillen, ontstaan door minder geslaagde restauraties in het verre verleden, heeft hij zo veel mogelijk opgelost. Daarna alles netjes in isolatie glas laten plaatsen in de fabriek.

Het resultaat is heel mooi geworden en we zijn er super blij mee. Levertijd was iets langer dan vooraf gepland, maar dat werd tussentijds goed gecommuniceerd. De communicatie verliep zoiezo heel prettig.

Enig punt waarop het nog beter zou kunnen is ontspiegeld isolatie glas. Nu zie je, met name van buitenaf, het isolatie glas vanuit bepaalde hoeken spiegelen. Ik weet niet of ontspiegeld isolatieglas technisch mogelijk is of op de markt is, maar het zou het nog net iets extra's geven.

by Dennis Richter on Glas in lood Studio Oss
Glas in Lood rondom de voordeur

Via een van mijn eigen relaties heb ik de naam en het nummer van Huub gekregen. Een persoonlijke doorverwijzing, is natuurlijk altijd goed! Huub is bij ons thuis geweest en nam zelfs in deze lastige (Corona) tijd, alle tijd voor ons en kwam met ideeƫn en voorbeelden glas die zouden passen bij de door onszelf gemaakte schets. Het uiteindelijke resultaat is geweldig. Wij zullen Huub bij iedereen die ons vraagt naar een vakman voor Glas in Lood, van harte aanbevelen!

by Arie Driessen on Glas in lood Studio Oss
Vakwerk

Zelf een ontwerp gemaakt voor 2 stuks glas in lood ramen tbv een schuifdeur en hiermee naar Huub gegaan, hij nam alle tijd hiervoor om mij te adviseren in het glas soort en de kleur die het beste paste in mijn woning uit de jaren 30.
Na twee weken was het al klaar en alleen maar lof voor zijn vakmanschap en zeker ook de vriendelijkheid die hij uitstraalt, maar ook de prijs was zeer redelijk voor deze ramen.

by Arjan de Jong on Glas in lood Studio Oss

Huub heeft voor ons 3 stuks originele glas in lood ramen van ons jaren dertig huis opnieuw in het lood gezet en vervolgens in dubbel glas.

Prachtig resultaat, bedankt Huub!!

by Anja van Lieshout on Glas in lood Studio Oss
Altijd

Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en altijd geĆÆnteresseerd! Dank je wel. Gr. Anja

by Anonymous on Glas in lood Studio Oss

Wie is Huub,

Na dat we de studio bezocht hebben,hebben we Huub de opdracht gegeven om onze ramen te laten maken.

Onze ervaringen,

leuk in het contact.

Geweldige vakman.

En is betaalbaar.

Bedankt voor de prachtige glas in lood ramen.

Mvg Fam. Vis Alblasserdam

by Anonymous on Glas in lood Studio Oss

Wat een pracht werk maken jullie. Wij willen graag een kunstlichtkoepel in ons huis en zijn dus benieuwd naar de prijs en wat er mogelijk is. Wij zijn regelmatig in Schaijk, dus vlakbij. We horen graag van jullie.

by Anonymous on Glas in lood Studio Oss

Hallo Hub , al zoekende op internet kom ik uit op je vernieuwde site . Wat me vooral opvalt is dat alles erg overzichtelijk is , en gemakkelijk door klikt en weer terug kunt naar het begin punt van de site .

Mijn complimenten. Wat heb je toch een mooi beroep Hub geweldig wat je allemaal maakt . Veel succes en de Hartelijke groeten van Annemarie der Kinderen.

by Anonymous on Glas in lood Studio Oss

Zeer recent heb ik een nieuwe website gemaakt. Deze website is nu ook geschikt voor mobiel gebruik. Ik heb getracht een goede weergave te presenteren van mijn glas in lood activiteiten.

Veel plezier met het bekijken van alle voorbeelden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin